Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Norge inn i ledelsen i Seniorgolf i Europa - Helge Wangen

Publisert: 24. juni 2017  av Eleonore Rønneberg

Under ESGA Championship & Cup 2017 i Polen 21. – 23. juni ble det også avholdt generalforsamling i ESGA (den Europeiske Senior Golf Organisasjonen).Her ble Helge Wangen, Mjøsen GK valgt inn som styremedlem.Wangen har sittet i styret for NSG (Norsk Senior Golf) i 8 år, hvorav de fire siste som styreleder.Med solid bakgrunn fra næringslivet, ikke minst som gründer, har han utviklet sin egen konsulent og software-bedrift – Geoservice – og vært en viktig bidragsyter til utviklingen av NSG som en profesjonell medlemsorganisasjon for seniorgolf.Det er knyttet gledelig forventning til hva en strukturert og samtidig nytenkende person som Wangen kan berike en relativt ”traust” organisasjon med.Vi gratulerer !!!

Nordea
Minolta