Klubben

Lørdag 25. april kl. 10.00 åpner hull 1 - 9 med vintergreen

Av: Eleonore Rønneberg  |  Publisert: 23. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Været er fint og det blir grønnere for hver dag en er oppom banen og ser. Dessverre tar det litt tid med greenene på hull 1 til 9 og de må få vokse i fred litt til.Fairwayer er spilleklare og her kan driveren testes !! Husk smittevernregler og hold avstand. Ikke lån utstyr og ikke bytte kort. Banen er ikke handicaptellende så score teller ikke. Tid må bestilles i Golfbox - ingen bok å skrive i. Betaling på Vipps for de det gjelder.

Hei alle sammen
 
Det har blitt mye grønnere på få dager. Vi åpner hull 1 – 9 med vintergreener. Fairwayene er flotte til å være på denne tiden av året. Noe arbeid gjenstår med grøfting etc, men det skjer noe hele tiden. Det vannes og jobbes av Steinar og hans folk og mange smådugnader er utført. Det er fortsatt muligheter for dem som ser en jobb som bør gjøres.
 
På banen kan dere ta frem driveren som vanlig. Der er det greit.
Uansett må smittevernregler følges. Se oppslag på tavlen og på ballmaskinen – før – i – etter golfrunden - ligger også som vedlegg.
 
Vel møtt på banen:

Bestilling av spilletid skje i Golfbox / ingen bok å skrive seg inn i og ingen ballrenne.
 
Betaling av greenfee må skje med Vipps inntil videre.

Husk - se på oppslagene og følg reglene

Corona-viruset setter fortsatt preg på hverdagen vår.
Her kommer en liten oppdatering på hva som er lov og hva du ikke kan gjøre …

Golfbiler:
Vi leier bare ut til de som har legeerklæring foreløpig - ta kontakt i god tid så vi har bil klar.

Toaletter
Inntil vi åpner shop, er det ikke åpne toaletter på banen

Trallerom,
Holdes stengt i påvente av nye retningslinjer fra myndighetene.

Drikke vann på banen:
Drikkevannet på banen vil ikke være tilgjengelig inn til videre, da vannkranene er en stor smittekilde. Her avventer vi nye retningslinjer fra myndighetene.

Ballvaskere og søppelkasser:
Omfattes av samme smittefare som drikkevann, og vil ikke settes ut på banen før nye retningslinjer er på plass.
Det er viktig at alle tar med seg brukte pegger og alt annet søppel hjem. Dersom man lar det bli liggende ute på banen må noen andre plukke det opp og det utgjør en smittefare for dem.

Rangen:
Vi minner om regler for rangen, der man må ta med seg bøtter på en wedge eller lignende eller benytte spray for desinfisering hvis en må ta i bøttene. Ballene skal ikke berøres hverken med bar eller hanskekledd hånd. Det medfører at man ikke kan pegge opp for å bruke driver. 
Vi har fått tilbakemelding om at det er noen som bryter dette, og det er ikke akseptabelt. Brudd på reglene kan få store konsekvenser for oss alle både mht smitte og brudd på smittevernsreglene og at tilbudet derved ikke får fortsette.
 
Vi ber alle om å hjelpe oss med å følge alle regler både fra oss og fra myndighetene.
Vi forstår at ikke alle er bekymret for å bli smittet - men det er viktig for oss at du ikke blir smittet her på Mjøsen :)