• Mjøsen Golfklubb
      Ringslia 50
      2390 Moelv

      Kontor62 36 95 01
      Booking62 36 95 01

Klubben

Status på bane, driving range, treningsområder og trening

Av: Eleonore Rønneberg  |  Publisert: 6. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I morgen, tirsdag 7. april kl. 13.00, åpner vi driving-rangen for egentrening. Dette etter samtaler og avklaringer med kommuneoverlegen i Ringsaker og basert på retningslinjer fra Norges Golfforbund.Vi har kommet frem til et sett med restriksjoner som MÅ etterfølges om vi skal få lov til å holde på fremover. Vi har etterfulgt kravene på alle områder og vi tror at våre medlemmer og andre er nøye slik at vi unngår å bli et sted hvor smitte spres. DET SKAL IKKE SKJE.

For driving-rangen vil det være en begrensning på hvor mange som kan slå samtidig. Avstanden må være minimum to meter til enhver tid. Se vedlegg for hvordan du MÅ oppføre deg når du er på driving-rangen. Følg oppsettet på vedleggene til punkt og prikke, vis hensyn, vær hyggelig med hverandre om det blir litt venting og ha de vanlige reglene om god avstand friskt i minne. OG: Har du symptomer på sykdom, det være seg forkjølelse eller annet – hold deg hjemme i minst 24 timer etter at du er symptomfri.

OBS!

Ingen ansamling av mennesker – minimum to meter mellom mennesker hele tiden.
Husk KØ-kultur. ??
Toalettet er stengt.
Ingen berøring av baller eller flater rundt omkring.
Bær ballbøtten din med wedgen din eller benytt egen engangshanske (er ved ballmaskinen)
Ikke lov til å pegge opp for å slå med hardere skyts – da unngår du å ta på ballen.
DRIVING RANGE – åpen fra og med 7 april kl. 13.00 med retningslinjer
 
BANEÅPNING er ikke aktuelt enda på grunn av vær og vind og husk at banen pleier ikke å åpne før månedsskifte april/mai. Dere vil få god informasjon om dette også.



Det våres



Fortsatt bare 1,5 grader og gresset spirer når det nærmer seg 8 ....



I vinter /tidlig vår er det ryddet trær og kratt - se så fin låvebrua er på 49-tee
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her