• Mjøsen Golfklubb
   Ringslia 50
   2390 Moelv

   Kontor62 36 95 01
   Booking62 36 95 01

Klubben

Turneringer Klubbmesterskap, International Pairs, Scramble

Av: Eleonore Rønneberg  |  Publisert: 18. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå er det turneringer - meld dere på. Først er klubbmesterskapet påmelding innen kl 12. den 19. International Pairs den 27. august - parturnering hvor vinnerne spiller finale på Miklagard Golfklubb og Scramble turnering den 28. august for alle inntil 30 år - avslutter med grilling.

Til påmeldinger

International Pairs Norway 2022

Hovedpremie:
Vinnerparet av landsfinalen på Miklagard skal representere Norge i verdensfinalen i Andalucia i November 2022. Reise, opphold, golf og aktiviteter I finaleuka er dekket for vinnerparet. 
Vinner av klubbkvalifiseringer:
Vinnerparene i de ulike klubbkvalifiseringene blir invitert til landsfinalen 2022 på Miklagard GK. I finale er alt spill, turneringsgreenfee, mat og drikke dekket. I tillegg til vinnerlaget vil de beste lagene i landsfinalen bli premiert. Under landsfinalen vil det være andre typer konkurranser som “Closest to pin” og Longest drive” samt deltakerpremier.
Premier under klubbkvalifiseringen:
Under klubbkvalifseringen vil hver arrangørklubb få tilsendt premier som følger:
1 plass: Logoballer med ballmarkør i egen gaveeske
2 plass: Logoballer fra Callaway
3 plass: Logoballer fra Callaway
Premier til alle deltakere (trekkes):
Det vil I tillegg til premier til de tre beste lagene trekkes premier blant alle påmeldte deltakere. Dette for at alle skal kunne “vinne” en premie I årets kvalifisering.
Greenfeebilletter til samarbeidende baner
Hotelovernatting på Lily CountryClub
Pique skjorter fra Lindeberg og Callaway
Golfreise med vår hovedsponsor NextHole Travel
Golfutstyr fra Callaway

Premiene blir trukket I forbindelse med landsfinalen 2022 og meddelt vinnerparene pr. mail/telefon i etterkant av finalen.

Scrambleturnering 

Årets turnering for spillere 0 - 30 år. Det spilles som en Texas scramble med start fra klokken 10.00. Texas Scramble: Hvert lag består av to eller flere spillere. Alle spillere slår hver sin ball fra utslagsområdet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. Øvrige baller plukkes opp. Deretter dropper spillerne i valgfri rekkefølge innen en køllelengde fra den best plasserte ballen og slår sine slag. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull. 

Alle spillere på laget må ha minimum 3 tellende utslag i løpet av runden.


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her