• Mjøsen Golfklubb
   Ringslia 50
   2390 Moelv

   Kontor62 36 95 01
   Booking62 36 95 01

Juniorer

Generell informasjon

JUNIOR GOLFER I MJØSEN GOLF KLUBB  
 
Vi ønsker oss flere juniorer i klubben og vet at «golf» kan være en flott idrett for mange unge. Mjøsen GK tilbyr flere trenings opplegg for våre yngre spillere. Har du lyst til å starte opp med golf, kan du melde din interesse direkte og møte opp på vår flotte golfbane ved Moelven og vi vil kunne hjelpe deg videre. Ved å besøke oss kan du få låne køller og prøve deg på vårt trenings felt.
 Vi har en stor treningsgreen, sandbunkere, pitch og chiping green og en stor driving range som vi kan slå lange slag på.
 
For å kunne delta på turneringer og spille på baner må du ha gjennomført et Nybegynnerkurs. Det er et kurs som går over en helg med teori, sving- og slag trening både på treningsfeltet og på banen. Du kan da spille på alle baner som ikke har grense for handicap.

For de yngste juniorene ivaretas denne opplæringen på treninger.
 
Vi har ellers flere grupper med juniorer som er med på  faste treninger igjennom hele sesongen.
Ta en prat med oss så finner vi den gruppen som passer deg best.
 
Vi har juniorer som deltar på ulike turneringer gjennom sesongen. Vårt formål er å fremme idretten slik at flere unge får mulighet til å spille golf og utvikle seg i et trygt og godt idretts miljø. Derfor ønsker vi alle velkommen til vår klubb.
 
Kai Kalve
Juniorleder
 

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her